Sinds 2012 organiseert Andalous verschillende soorten feesten, van hennafeesten tot aan bruiloften en babyshowers. Het is begonnen door de liefde voor het koken. “Als jonge Marokkaanse heb ik natuurlijk eerst de Marokkaanse keuken geleerd, toen ik dertig jaar geleden naar Kerkrade kwam, heb ik naarmate de tijd ook de Nederlandse keuken leren kennen. Als vrienden op bezoek kwamen, deed ik al snel de Marokkaanse en de Nederlandse keuken combineren, Nederlandse vrienden kregen gerechten uit Marokko in combinatie met Nederlandse gerechten en andersom ook”.

Door mijn twee thuislanden en mijn passie voor koken heb ik in 2012 besloten om het professioneel aan te pakken. Nu breng ik op alle feesten die ik organiseer, culturen samen. Bij alles wat wij doen willen we graag een boodschap overbrengen, daarom geven wij aan elke feest een extra touch. Ons doel is om culturen te mixen, waardoor elk feest uniek is.

Je wilt een feest organiseren omdat je iets te vieren hebt met al je vrienden en familie. Je hebt zin in het feest en om iedereen te zien en om weer gezellig bij te kletsen. Maar zoals bij elk feest ben jij, diegene die het feest geeft altijd in de weer met het zorgen voor de hapjes en de drankjes, de muziek en of de rest dat bij het feest hoort ook allemaal wel goed geregeld is. Je vraagt je af of iedereen het wel naar zijn zin heeft, en aan het einde van de avond ben je alleen maar bezig geweest met alle ‘bijzaken’ van het feest en heb je nog niet echt kunnen genieten van jouw of jullie feest!

Hoe fijn zou het zijn als iemand de gehele of gedeeltelijke organisatie van jouw feest overneemt? Uit ervaring kunnen wij jouw vertellen, dat het heel fijn is. Alleen maar bezig zijn met het geen waar het om draait, namelijk plezier maken, voetjes van de vloer en gezellig kletsen met iedereen die je uitgenodigd hebt. De rest wordt voor je geregeld.

Wij helpen je bij de organisatie van je feest! Wij maken van jou feest, een feest om nooit meer te vergeten waar jij in het middelpunt staat en alleen maar hoeft te genieten.

Alles begint bij een goed advies

Om uw evenement tot in de puntjes te regelen is het van belang dat we precies weten wat de verwachtingen zijn. Door middel van een vrijblijvende brainstormsessie willen wij u inspireren en op de hoogte brengen van de laatste trends en mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.