Een feest bij je tuis of heb je een mooie locatie gevonden voor jouw feest en op zoek naar een stijlvolle decoratie? Wij helpen jou maar al te graag met de aankleding want elk feest is bijzonder en verdient een unieke sfeer. Wij passen voor elk feest de styling aan naar het desbetreffende thema. Zo kunnen wij o.a. de decoratie verzorgen voor:

  • Babyborrels
  • Henna
  • Bruiloften
  • Sweet sixteen
  • High tea

Natuurlijk heeft elk feest een ander thema want iedereen heeft een eigen mening over hoe men de aankleding van het desbetreffende feest wil hebben. Alles wordt tot in de puntjes op elkaar afgestemd, van het versieren van de gehele zaal tot aan de bruidsstoel of de entree van het feest. Wij maken van alle locaties iets speciaals waardoor jij bij binnenkomst de zaal niet meer terug kent. Overal wordt aan gedacht.

Wil je niet een hele zaal laten decoreren maar bijvoorbeeld alleen de stoelen en tafels. Dat kan natuurlijk ook! Wij decoreren namelijk ook afhankelijk van het budget per tafel en stoel. Bij het decoreren komt de unieke touch weer naar voren waar wij bekend om staan. Afhankelijk van jou budget laten wij jouw feest schitteren in welke stijl dan ook, dit kan bijvoorbeeld in Marokkaanse stijl of Egyptische stijl maar wij decoreren natuurlijk ook in de Nederlandse stijl.