Feest organiseren Maastricht

Wil je een onvergetelijk feest organiseren in de omgeving Maastricht? Andalous zorgt hiervoor!

Speciale gebeurtenis
Een speciale gebeurtenis zoals je huwelijk, sweet sixteen of 50ste verjaardag? Zulke bijzondere momenten deel je natuurlijk het liefst met je familie en vrienden. Wij zorgen ervoor dat jong en oud, groot en klein een onvergetelijke dag zullen beleven. De woorden ‘gewoon’ en ‘normaal’ hebben wij niet in het woordenboek staan. Wij organiseren je hele feest en toveren jouw speciale gebeurtenis om tot een intieme, feestelijke en ongedwongen belevenis. Andalous zorgt ervoor dat deze dag een bijzonder en exclusief feestelijk karakter krijgt, dat leidt tot een persoonlijke en onvergetelijke gebeurtenis voor jou (of jullie), familie, vrienden en genodigden.

Locatie en decoratie
Een mooie locatie gevonden voor jouw feest en op zoek naar een stijlvolle decoratie? Wij organiseren de hele aankleding want elk feest is bijzonder en verdient een unieke sfeer. De locatie wordt aangepast naar je gewenste thema.  Alles wordt tot in de puntjes op elkaar afgestemd, van het versieren van de gehele zaal tot tot aan de entree van het feest. Overal wordt aan gedacht. Bij het decoreren komt de unieke touch weer naar voren waar wij bekend om staan. Afhankelijk van jou budget laten wij jouw feest schitteren in welke stijl dan ook.

Overheerlijk eten
Bij een feest organiseren hoort wel een hapje en een drankje. Bij onze cateringservice kunt u verschillende vormen van catering kiezen. Wij serveren in buffetvorm, diner, amuses en hapjes die met veel liefde en met de grootste zorg bereid worden. Alles wordt bereidt uit eigen keuken en dat maakt Andalous ook bijzonder. Omdat iedereen een eigen smaak heeft kunt u zelf bepalen waar jij en je gasten van kunnen genieten.Het kan allemaal.. Van diner en buffet, Arabisch met een snufje Westers tot een overheerlijke sweettable.  Als je ervoor kiest om tijdens je feest het eten te laten uitserveren, zorgen wij ervoor dat onze medewerker dit volledig in de stijl doen van het feest, dit om het plaatje compleet te maken.

Onvergetelijk
Wil jij een feest organiseren waar je gasten nog lang over napraten? Kies dan voor Andalous  die alles tot in detail voor jou organiseert. Geen stress of alles wel goed gaat, niet uren lang hoeven zoeken naar een cateraar of een leuke dj. En misschien wel het allerbelangrijkste, je kan tijdens je eigen feest genieten van alles en iedereen om je heen omdat alles voor je geregeld wordt zowel voor als tijdens het feest. Maar ook als het feest afgelopen is, wil je je familie, vrienden en kennissen bedanken voor hun komst. Ook hier denken wij aan.

Hoe werkt het?
Wij gaan met je om de tafel zitten om te kijken wat jouw wensen en behoeften zijn wat betreft het feest organiseren. Vervolgens leggen wij jou uit wat wij voor jou kunnen betekenen. Er wordt met je meegedacht als je even niet kan kiezen. We helpen je op weg om samen met jou een onvergetelijke belevenis te creëren van de entree, de catering tot de muziek. Elk feest heeft te maken met maatwerk, afhankelijk van jouw budget gaan wij aan de slag om jouw feest onvergetelijk te maken.
Uiteindelijk komen wij samen tot een beslissing en gaan wij aan de slag voor your special day!!

Een feest organiseren heeft te maken met maatwerk, afhankelijk van jouw budget gaan wij aan de slag om jouw feest onvergetelijk te maken.

feest organiseren feest organiseren feest organiseren feest organiseren

 

–>> Ga naar Homepagina
–>> Ga naar Facebook Pagina
–>> Offerte aanvragen? Klik hier