Keuken

Keuken

Bij elk feest hoort wel een hapje en een drankje. Wij bereiden en serveren gerechten met veel liefde en de grootste zorg, voor maximaal 200 gasten, uit zowel de Marokkaanse – als de internationale keuken.  Bij onze cateringservice kunt u verschillende vormen van catering kiezen:

Amuses & Fingerfood
Amuses en Finger Food zijn helemaal hot op dit moment! Bij ons kun je allerlei smaken proeven in de vorm van amuses en fingerfood van rond de Middellandse zee, in kleine gerechtjes. Libanees, Marokkaans, Turks, Spaans, Italiaans, enzovoorts. Bijna elke cultuur en keuken heeft haar eigen variant, zoals de Spaanse tapas, Franse hors-d’oeuvres, Italiaanse anti-pasti of Marokkaanse ‘Amuse Bouche’. De kleine hapjes zijn een lust zijn voor het oog en zijn bijvoorbeeld heerlijk als welkomsthapje. Of meerdere gangen om de hele avond lekker van te genieten. Amuses en fingerfood zijn een absolute aanrader voor een receptie, evenement of feest.

Diner, buffet of catering
Het kan allemaal.. Alles wordt bereidt uit eigen keuken en dat maakt Andalous ook bijzonder. De gasten kunnen genieten van verschillende culinaire lekkernijen, doordat wij ons eigen keuken in de hand hebben en door onze bediening die precies weten hoe ze de gasten moeten bedienen, hebben we alle zaken op culinair gebied in eigen hand. Tijdens het maken van alle gerechten wordt er altijd op een creatieve manier aan de Marokkaanse keuken gedacht. Omdat iedereen een eigen smaak heeft kun je zelf bepalen waar jij en je gasten van kunnen genieten.

Als je ervoor kiest om tijdens je feest het eten te laten uitserveren, zorgen wij ervoor dat onze medewerker dit volledig in de stijl doen van het feest, dit om het plaatje compleet te maken.

De Marokkaanse keuken
De Marokkaanse keuken is wereldwijd gewaardeerd om haar diversiteit, smaak en geur. Marokkaanse gerechten hebben een lange traditie en halen hun oorsprong in de Arabische, Berberse en Moorse gastronomie. De Marokkaanse keuken staat bekend om het gebruik van veel en verschillende soorten kruiden zoals verse koriander, komijn, peterselie, kaneel en saffraan. Ook olijfolie, verse zwarte peper en verse groenten zijn onmisbaar in de gerechten die voor jou en je gasten worden klaar gemaakt.

Aan het uiterlijk van de gerechten wordt veel aandacht besteed. Daardoor zien ze er feestelijk uit, want feesten is ook eten in Marokko.

Sweettable
Wil je iets anders of iets extra’s op je feest? Sweet tabels zijn tegenwoordig erg populair in alle soorten feesten, van bruiloften en vrijgezellenfeesten tot aan verjaardagen en babyshowers.

Een sweet table is een tafel vol met zoetigheden: taarten, cupcakes, cake pops, push up pops, roomboterkoekjes, macarons, bonbons, chocolade- en candy lollipops. Perfect om jullie feestelijke dag in stijl te vieren. De tafel vol lekkere zoetigheden wordt dan omgetoverd in de stijl of kleur van het feest. En natuurlijk kan zowel al het lekkers als de styling naar jullie wensen worden ingevuld. Zowel de styling als al het lekkers kan naar jullie wensen worden ingevuld.
Iedereen houdt van zoetigheid, daarom kan een sweettable niet ontbreken op een feestelijke dag.