Marokkaanse traiteur Sittard

Zoek jij een Marokkaanse traiteur uit de omgeving Sittard voor jouw feest? 

Daar waar dromen, wensen, behoeften en Marokkaanse traiteur ter sprake komen is Andalous. Bij elk feest hoort wel een hapje en een drankje. Bij onze cateringservice kunt u verschillende vormen van Marokkaanse catering kiezen. Wij serveren in buffetvorm, diner, amuses en hapjes die met veel liefde en met de grootste zorg bereid worden.  Iedereen houdt van zoetigheid, daarom kan een sweettable niet ontbreken op een feestelijke dag. De gasten kunnen genieten van verschillende culinaire lekkernijen, waarbij er op een creatieve manier aan de Marokkaanse keuken gedacht wordt. Omdat iedereen een eigen smaak heeft kunt u zelf bepalen waar jij en je gasten van kunnen genieten. Als professioneel cateringbedrijf met jarenlange ervaring in het vakgebied, verzorgen wij uw Marokkaanse catering geheel in stijl en klasse.

Amuses, Fingerfood & Mezze
Amuses, Fingerfood en Mezzes zijn helemaal hot op dit moment! Bij ons kun je allerlei smaken proeven in de vorm van amuses& fingerfood van rond de Middellandse zee, in kleine gerechtjes. Mezzes zijn ook kleine Arabische gerechten, die gecombineerd worden tot één feestmaal. De reguliere menu’s bestaan uit warme en koude gerechtjes. De kleine hapjes zijn een lust zijn voor het oog en zijn bijvoorbeeld heerlijk als welkomsthapje of meerdere gangen om de hele avond lekker van te genieten. De mezzes worden op grote koperen schalen geserveerd, samen met Libanees en Marokkaans brood. Je kunt je eigen favoriete combinatie van verschillende mezzes uitkiezen. De kleine gerechten zijn een absolute aanrader voor een receptie, evenement of feest.

Diner, Buffet & Catering
Het kan allemaal.. Alles wordt bereidt uit eigen keuken en dat maakt Andalous ook bijzonder. De gasten kunnen genieten van verschillende culinaire lekkernijen, doordat wij ons eigen keuken in de hand hebben en door onze bediening die precies weten hoe ze de gasten moeten bedienen, hebben we alle zaken op culinair gebied in eigen hand. Tijdens het maken van alle gerechten wordt er altijd op een creatieve manier aan de Marokkaanse keuken gedacht. Omdat iedereen een eigen smaak heeft kun je zelf bepalen waar jij en je gasten van kunnen genieten.

Als je ervoor kiest om tijdens je feest het Marrokkaanse eten te laten uitserveren, zorgen wij ervoor dat onze medewerker dit volledig in de stijl doen van het feest, dit om het plaatje compleet te maken.

Arabisch met een snufje Westers
De keuken is in handen van Hafida; zij creëert authentieke Arabische gerechten met af en toe een snufje van de westerse wereld. Zo worden je smaakpapillen keer op keer verrast. Alle gerechten zijn zeer bijzonder en uitgesproken qua smaak, zonder daarbij iemand af te schrikken. Er wordt veel gewerkt met munt, peterselie, tijm, koriander, citroen, chermoula (Marokkaanse kruidenmix) en dragon. Er worden alleen kersverse producten en ingrediënten gebruikt en er staat geen varkensvlees op het menu.

Sweettable
Wil je iets anders of iets extra’s op je feest? Sweet tabels zijn tegenwoordig erg populair in alle soorten feesten, van bruiloften en vrijgezellenfeesten tot aan verjaardagen en babyshowers.

Een sweet table is een tafel vol met zoetigheden: taarten, cupcakes, cake pops, push up pops, roomboterkoekjes, macarons, bonbons, chocolade- en candy lollipops. Perfect om jullie feestelijke dag in stijl te vieren. De tafel vol lekkere zoetigheden wordt dan omgetoverd in de stijl of kleur van het feest. En natuurlijk kan zowel al het lekkers als de styling naar jullie wensen worden ingevuld. Zowel de styling als al het lekkers kan naar jullie wensen worden ingevuld. Iedereen houdt van zoetigheid, daarom kan een sweettable niet ontbreken op een feestelijke dag.

Regelmatig passen wij onze buffetten aan op de diverse seizoenen. Het is voor onze keukenbrigade een uitdaging om u telkens weer te verrassen met nieuwe samenstellingen van producten, waarbij puur en authentiek centraal staan.

De hier beschreven buffeten, zijn slechts een indruk van wat wij u kunnen bieden. Graag vullen wij met u de culinaire omlijsting voor Marokkaanse catering op maat in voor uw gelegenheid.